Zomerborrel & ALV | 7 juli 2023

jfralumni


Evenementgegevens


Beste leden,

🌞 Kom naar onze zomerborrel en ALV op 7 juli 2023 en vier de zomer met de JFR Alumnivereniging! 🍹

Als trotse JFR-alumnus/alumna of huidig (ouderejaars) actief lid nodigen wij je van harte uit om samen met ons te genieten van een bruisende zomerborrel. Verwacht een relaxte sfeer, verfrissende drankjes en de kans om bij te praten met mede-alumni en nieuwe connecties te maken.

Daarnaast zal, voorafgaand aan de borrel, de Algemene Ledenvergadering van de Alumnivereniging plaatsvinden. De agenda is via deze link beschikbaar.

📍 Locatie: Pardoen in de Oude Haven

⏰ Tijd: ALV om 20:00, borrel om 20:30

Mis deze kans niet om bij te kletsen, oude vrienden weer te zien en nieuwe contacten te leggen. Zet deze datum in uw agenda en neem uw mede-alumni mee naar onze waanzinnige zomerborrel!

Enkele regels voor de borrel:

 • we werken met een stempel tijdens de borrel zodat het barpersoneel direct kan zijn wie bij ons gezelschap hoort.

Wij hebben er enorm veel zin in. Tot 7 juli!

Zoals gewend, moet je jezelf voor dit evenement van tevoren aanmelden via onze website. Aanmelden kan via onderstaande link. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).
Aanmelden kan tot en met 5 juli 2023.

 


Aanmelden op Facebook is helaas niet mogelijk, vul het onderstaande formulier in

>

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bent u lid van de JFR Alumnivereniging?

  Door op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam ten behoeve van communicatie en ledenwerving.

   


  Blijven genieten van mooie borrels, filmavonden en interessante lezingen? Schrijf je snel in als lid van de JFR Alumnivereniging!

  JFRAL-WEB_BOX-480x190[wordlid]-01