Vereniging

De Alumnivereniging der JFR is opgericht in 2014, en heeft als doel oud-actieven en actieven te verbinden. De Alumnicommissie zal het bestuur van de alumnivereniging ondersteunen en het organiseren van de activiteiten op zich nemen.

Wie en waarom?

De alumnivereniging is opgericht voor afgestudeerde JFR-leden die zich gedurende hun studie actief hebben ingezet voor deze vereniging middels besturen, Meesterweek, commissies en op andere wijzen.

Het doel van de alumnivereniging is oud-actieven verbinden met actieven via verschillende activiteiten. Daarnaast wil de vereniging de mogelijkheid bieden om te netwerken maar ook om kennis te verbreden en te verdiepen. Het aanbod van activiteiten zal bestaan uit borrels, lezingen, Alumni dagen en mentorschap om gehoor te kunnen geven aan de diverse verwachtingen van onze Alumni.

Geschiedenis

De Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) bestaat meer dan 50 jaar en heeft als doel om de belangen van de rechtenstudenten te behartigen. Om ook contact te houden met haar Alumni, heeft de JFR in 2014 de Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam opgericht.


Lees verder

Bestuur, leden en de alumnicommissie

Lidmaatschap

Afgestudeerd? Word lid en blijf met je JFR-genootjes in contact! De alumnivereniging organiseert jaarlijks meerdere uitstekende netwerkgelegenheden zoals borrels en lezingen.

WORD NU LID