Vereniging

De Alumnivereniging is opgericht in 2014, en heeft als doel de banden tussen oud-leden onderling en met de JFR te versterken. Indien u een actief lid bent geweest van de JFR tijdens uw studietijd nodigen wij u graag uit om u in te schrijven en deel te nemen aan de vele activiteiten die de Alumnivereniging biedt!

Wie en waarom?

De alumnivereniging is opgericht voor afgestudeerde JFR-leden die zich gedurende hun studie actief hebben ingezet voor deze vereniging middels besturen, Meesterweek, commissies en op andere wijzen.

Het doel van de alumnivereniging is oud-actieven verbinden met actieven via verschillende activiteiten. Daarnaast wil de vereniging de mogelijkheid bieden om te netwerken maar ook om kennis te verbreden en te verdiepen. Het aanbod van activiteiten zal bestaan uit borrels, lezingen, Alumni dagen en mentorschap om gehoor te kunnen geven aan de diverse verwachtingen van onze Alumni.

Geschiedenis

De Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) bestaat meer dan 50 jaar en heeft als doel om de belangen van de rechtenstudenten te behartigen. Om ook contact te houden met haar Alumni, heeft de JFR in 2014 de Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam opgericht.


Lees verder

Bestuur, leden en de alumnicommissie

Lidmaatschap

Afgestudeerd? Word lid en blijf met je JFR-genootjes in contact! De alumnivereniging organiseert jaarlijks meerdere uitstekende netwerkgelegenheden zoals borrels en lezingen.

WORD NU LID