Vereniging: Geschiedenis

JFR

De geschiedenis van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam gaat meer dan 50 jaar terug, maar sinds 1989 bestaat de vereniging in haar huidige vorm. De JFR heeft als doel om de belangen van de studenten van de Erasmus School of Law te behartigen Dit doet zij door het organisren van lezingen, excursies en conferenties, maar ook door banden te onderhouden met de wetenschappelijke staf en zusterverenigingen.

 
 

Alumnivereniging

Om ook contact te houden met haar Alumni, heeft de JFR in 2014 de Alumnivereniging der Juridische Faculteit Rotterdam opgericht. Het doel van de alumnivereniging is dan ook om oud-actieven verbinden met actieven via verschillende activiteiten. Dit doel wordt nagestreefd door het organiseren van borrels, lezingen, Alumni dagen en mentorschap om de (oud-)actieven mogelijkheden om te netwerken te bieden. Daarnaast zal het op een deel van de activiteiten mogelijk zijn om de juridische kennis te verbreden en te verdiepen.

Lidmaatschap

Afgestudeerd? Word lid en blijf met je JFR-genootjes in contact! De alumnivereniging organiseert jaarlijks meerdere uitstekende netwerkgelegenheden zoals borrels en lezingen.

WORD NU LID