Ledenborrel | 1 december 2023

jfralumni


Evenementgegevens


Beste leden,

Het is weer tijd voor een heerlijk avondje in december! En daar bedoelen we niet het bezoek van die ene goedheilig man mee. We bedoelen natuurlijk de Alumniborrel!

Dus begin maar vast met denken, wat wij voor drankje voor je kunnen inschenken. Ditmaal gaan we naar de Oostzeedijk toe, want daar is het goed toeven! Om even lekker de ouderwetse sfeer met je oud-studiegenoten te proeven!

We nodigen daarom je van harte uit op vrijdag 1 december om 20:00 uur bij Locus International aan de Oostzeedijk 358B, 3063 CD Rotterdam.

Wij hebben er enorm veel zin in. Tot 1 december!

Zoals gewend, moet je jezelf voor dit evenement van tevoren aanmelden via onze website. Aanmelden kan via onderstaande link. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).
Aanmelden kan tot en met 30 november 2023.

Wij kijken uit naar je komst!

 


>

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bent u lid van de JFR Alumnivereniging?

  Door op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam ten behoeve van communicatie en ledenwerving.

   


  Blijven genieten van mooie borrels, filmavonden en interessante lezingen? Schrijf u snel in als lid van de JFR Alumnivereniging!

  JFRAL-WEB_BOX-480x190[wordlid]-01