Alumni Zomerborrel | 3 juli 2020

jfralumni


Evenementgegevens


Waarde leden,

Wij hebben jullie gemist!

Allicht zijn jullie na drieënhalve maand ‘intelligent gelockdownd’ te zijn ook wel weer toe aan een beetje buitenlucht, een drankje en kletsje met iemand anders dan je – ongetwijfeld zeer geliefde – huisgenoten. Wij zijn in ieder geval blij verheugd dat we weer naar buiten mogen. En daarom organiseert de JFR Alumnivereniging haar traditionele Zomerborrel: opdat we weer eens een fijn samenzijn met onze studievrienden kunnen hebben.

Alumni Zomerborrel

Vrijdag 3 juli 2020 vanaf 20:30 uur
@ Biergarten Rotterdam (Schiestraat 18, 3013 BR Rotterdam)

Op vrijdag 3 juli 2020 kan het weer: onze Zomerborrel! De borrel vindt plaats bij Biergarten Rotterdam, waar wij op gepaste (anderhalve meter) afstand, een drankje met elkaar gaan drinken.

Anders dan u van ons gewend bent, moet u zichzelf voor deze borrel van tevoren aanmelden via onze website. U kunt u aanmelden via onderstaand formulier. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).

Zodra u zich heeft aangemeld voor de borrel gaan wij uit van uw aanwezigheid. Omdat wij de locatie hebben gereserveerd vanaf 20:30 uur, gaan wij er ook van uit dat u rond 20:30 uur op de borrel aanwezig zal zijn. Anders zal (een deel van) onze reservering worden geannuleerd. Mocht u toch verhinderd zijn, laat het ons dan weten.

Nodig uw oude JFR-vrienden uit en komt allen naar de Zomerborrel! Wij kijken uit naar uw komst!

 


Aanmelden op Facebook is helaas niet mogelijk, vul het onderstaande formulier in

>
U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Ik neem mijn oude vrienden mee - aantal introducés:

  Bent u lid van de JFR Alumnivereniging?

  Door op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam ten behoeve van communicatie en ledenwerving.

   


  Blijven genieten van mooie borrels, filmavonden en interessante lezingen? Schrijf u snel in als lid van de JFR Alumnivereniging!

  JFRAL-WEB_BOX-480x190[wordlid]-01