Lenteborrel | 15 April 2022

jfralumni


Evenementgegevens


Beste leden,

Lieve leden der Alumnivereniging,
Het is weer zo ver! Tijd voor de lenteborrel!
We nodigen jullie daarom ook van harte uit en hopen jullie ook te mogen ontvangen op vrijdag 15 april om 20:00 uur bij Café Westkop aan Museumpark 35, 3015 CB te Rotterdam.

Enkele regels voor de borrel:

 • in principe hebben we ruimte voor 30 personen, mocht er meer animo zijn dan kijken we naar een passende oplossing; en Aanmelden kan via het formulier hieronder;
 • we werken met polsbandjes tijdens de borrel zodat het barpersoneel direct kan zijn wie bij ons gezelschap hoort.

Wij hebben er enorm veel zin in. Tot 15 april!

Zoals gewend, moet je jezelf voor dit evenement van tevoren aanmelden via onze website. Aanmelden kan via onderstaande link. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).
Aanmelden kan tot en met 14 april 2022.

Zodra je jezelf hebt aangemeld voor de borrel gaan wij uit van jouw aanwezigheid. Omdat wij de locatie hebben gereserveerd vanaf 20:00 uur, gaan wij er ook van uit dat je rond 20:00 uur op de borrel aanwezig zal zijn. Anders zal (een deel van) onze reservering worden geannuleerd. Mocht je toch verhinderd zijn, laat het ons dan weten voor 14 april, dan kunnen wij je plek afstaan aan iemand op de reservelijst.

Wij kijken uit naar je komst!

 


Aanmelden op Facebook is helaas niet mogelijk, vul het onderstaande formulier in

>

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bent u lid van de JFR Alumnivereniging?

  Door op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Alumnivereniging der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam ten behoeve van communicatie en ledenwerving.

   


  Blijven genieten van mooie borrels, filmavonden en interessante lezingen? Schrijf u snel in als lid van de JFR Alumnivereniging!

  JFRAL-WEB_BOX-480x190[wordlid]-01