Alumni Digitale Bierproeverij | 26 maart 2021

jfralumni


Evenementgegevens


Beste leden,

Het is alweer enige tijd geleden dat we elkaar hebben gezien, dat we elkaar de hand hebben geschud of zelfs samen het glas hebben geheven. COVID-19 is nog steeds een feit en vooralsnog ziet het ernaar uit dat de coronamaatregelen op korte termijn niet voldoende worden versoepeld. Dat heeft impact op onze belangrijkste drijfveer als vereniging; verbinding tussen en met onze leden. En dat moet anders!

Daarom organiseert de JFR Alumnivereniging een digitaal evenement voor haar leden: een virtuele bierproeverij (incl. entertainment).

Alumni Digitale Bierproeverij

Vrijdag 26 maart 2021 vanaf 20:00 uur
@ Zoom (Link volgt in de uitnodiging)

Op vrijdag 26 maart 2021 organiseren wij een virtuele bierproeverij. Tijdens deze bierproeverij maak je kennis met verschillende biertjes, die je per post zult ontvangen. Over deze biertjes wordt het een en ander verteld, waarna er uiteraard ook wordt geproefd. Tijdens de bierproeverij wordt er gezorgd voor entertainment.

Anders dan je van ons gewend bent, moet je jezelf voor dit evenement van tevoren aanmelden via onze website. Aanmelden kan via onderstaande link. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL = VOL).
Aanmelden kan tot en met 21 maart 2021.

Zodra je je hebt aangemeld voor de borrel gaan wij uit van jouw aanwezigheid. Omdat wij werken met een bezorging, gaan wij er ook van uit dat je bij aanmelding aanwezig zal zijn. Mocht je toch verhinderd zijn, laat het ons dan weten voor 20 maart weten, dan kunnen wij je plek afstaan aan iemand op de reservelijst.

Wij kijken uit naar je komst!

De inschrijving zijn gesloten

 

Blijven genieten van mooie borrels, filmavonden en interessante lezingen? Schrijf u snel in als lid van de JFR Alumnivereniging!

JFRAL-WEB_BOX-480x190[wordlid]-01